HomeEstate planning

Estate planning

Notaris

Onze financiële plannen worden ook gebruikt in de besprekingen bij de notaris bij het opstellen van (levens)testamenten.

Voor de notaris is het prettig om te weten wat het financiële uitgangspunt nu is en hoe de ontwikkeling van je vermogen er bij benadering uit gaat zien. Op deze wijze sluit het advies beter aan bij je wensen en doelstellingen voor wat betreft het nalaten van je bezittingen.

De notaris gaat aan de hand van jouw financiële plan en zijn intakegesprek concepten voor je opstellen. Indien gewenst controleren wij deze dan ook om te bekijken of je wensen goed zijn overgekomen en als zodanig ook in het nieuw op te stellen testament, levenstestament of huwelijkse- of partnerschaps voorwaarden komt te staan.

Op deze manier hoef je alleen nog langs voor een tekenafspraak en is alles verder goed geregeld voor de aankomende jaren.

Ons advies is (zeker bij de grotere vermogens) om iedere 5 jaar je testamenten te laten checken op actualiteit en/of dat er eventueel nog wijzigen doorgevoerd moeten worden. 

Wil je ook financiële vrijheid en inzicht ervaren?
Neem hier contact op
© 2024 LS personal finance