HomeTarifering

Tarifering

Maatwerk

Aangezien mijn dienstverlening gebaseerd is op maatwerk is het voor mij lastig om op voorhand een prijs te bepalen. Ieder financieel plan is individueel en persoonlijk.

Om die reden nodig ik je graag uit om je (financiële) wensen en doelstellingen met mij te bespreken. Ik leg je graag uit wat ik voor jou kan betekenen met mijn kennis en ervaring en wat ik hierin kan betekenen voor jouw persoonlijke financiën. Kennismaking en vertrouwen staan hierin centraal.

Het eerste uur is dan ook voor mijn rekening. Onder het genot van een kop koffie praten we vervolgens over mijn financiën.

* tarifering wordt per kalenderjaar aangepast. Voor verdere informatie verwijs ik graag naar mijn algemene voorwaarden.

Opdrachtbevestiging

Onze afspraken zullen bevestigd worden aan de hand van een opdrachtbevestiging waarin we de inhoud en de omvang van de opdracht met elkaar zullen vastleggen.

Bij de uitvoering van mijn werkzaamheden als financieel planner staan zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en vakkundigheid voorop. Op mijn werkzaamheden zijn de gedragsregels en de klachtenregeling van de Federatie voor Financieel Planners van toepassing alsmede de algemene voorwaarden van LS personal finance.

Wil je een goed uitgedachte financiële planning die past bij jouw persoonlijke situatie?
Neem direct contact op
© 2020 LS personal finance