HomeTarifering

Tarifering

Maatwerk

Aangezien onze dienstverlening gebaseerd is op maatwerk is het voor ons lastig om op voorhand een prijs te bepalen. Ieder financieel plan is individueel en persoonlijk. Wel is onze ervaring dat klanten het op prijs stellen dat een financieel plan gebaseerd is op een fix fee. Op deze manier is de prijs op voorhand bekend en kunnen wij de tijd nemen die wij nodig achten. Indien de opdracht is afgerond (zoals beschreven in de opdrachtbevestiging) zullen alle verdere werkzaamheden gefactureerd worden op basis van onderstaand uurtarief. Facturatie vindt maandelijks achteraf plaats op basis van een urenstaat.

Om die reden nodigen wij u graag uit om uw (financiële) wensen en doelstellingen met ons te bespreken. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen met onze kennis en ervaring en wat wij hierin kunnen betekenen voor uw persoonlijke financiën. Kennismaking en vertrouwen staan hierin centraal.

Het eerste uur is dan ook voor onze rekening. Het uurtarief voor 2022 bedraagt € 180 exclusief btw. Aangezien er sprake is van een integraal financieel plan wat toeziet op uw privé- alsmede uw zakelijke situatie zal de factuur op naam van uw onderneming gezet worden. Uw accountant/boekhouder bepaalt dan later hoe e.e.a. verwerkt zal worden in uw administratie. 

* tarifering wordt per kalenderjaar aangepast. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar onze algemene voorwaarden.

Opdrachtbevestiging

Onze afspraken zullen bevestigd worden aan de hand van een opdrachtbevestiging waarin we de inhoud en de omvang van de opdracht met elkaar vastleggen. Bij trajecten welke het kalenderjaar overgaan, er sprake is van de (deel)verkoop van een onderneming of bijvoorbeeld een herstructurering van de onderneming wordt per definitie gewerkt op basis van een uurtarief. Wel zal er op voorhand een indicatie van de tijd worden afgegeven, maar e.e.a. is mede afhankelijk van het aantal tussentijdse besprekingen en de zaken die we onderweg gaan tegenkomen met uw accountant/fiscalist, bedrijfsfinancieringsspecialist en/of andere specialisten.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden als financieel planner staan zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en vakkundigheid voorop. Op onze werkzaamheden zijn de gedragsregels en de klachtenregeling van de Federatie voor Financieel Planners van toepassing alsmede de algemene voorwaarden van LS personal finance.

Wilt u ook financiële vrijheid en inzicht ervaren?
Neem hier contact op
© 2022 LS personal finance