HomeEstate planningHeb ik het financieel goed geregeld als er plot...

Financieel goed geregeld: ook als ik zelf niet meer ben?

Het is heel belangrijk voor jouw partner en/of kinderen dat zaken financieel goed doorlopen mocht je onverhoopt komen te overlijden. Voor de nabestaanden heeft dit al een enorme impact op emotioneel gebied en hoe fijn is het dan, dat zij weten dat de echtelijke woning, toekomstig inkomen, kosten voor opleidingen van de kinderen en toekomstige belastingclaims financieel goed zijn afgedekt.

Zaken als nabestaandenpensioen vanuit vorige dienstverbanden, nabestaandenpensioen (pensioenfonds of uw bv) of uitkeringen vanuit de OudeDagsVerplichting vanuit bv, uitkerende lijfrente- en kapitaalverzekeringen, uitkerende overlijdensrisicoverzekeringen, beschikbaar vermogen privé en eventueel binnen bv, allemaal impact hebben op deze vraag. Maar is het genoeg vermogen om dit inkomen te borgen wat nodig is? Laat er gewoon een keer goed naar kijken en indien nodig zal ik u een aanvullend kapitaal adviseren in de vorm van een overlijdensrisicoverzekering

Deze polis lost zoveel problemen op. De kosten zijn vaak nooit zo hoog als je denkt. Mijn ervaring is inmiddels dat in 95% van alle gevallen er sprake is van onderdekking. Men heeft het per saldo vaak niet goed (genoeg) geregeld.

Niets doen is in mijn optiek dus geen optie!

Andere veelgestelde vragen

Wil je ook financiële vrijheid en inzicht ervaren?
Neem hier contact op
© 2024 LS personal finance